ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Εσωτερικές
Πισίνες

Η Λουτρόπολη έχει λάβει αδειοδότηση για την λειτουργία της από το Υπουργείο Τουρισμού και από το 2019 αποτελεί επισήμως πιστοποιημένη Μονάδα Ιαματικής Θεραπείας. Οι εσωτερικές πισίνες και χαμάμ βρίσκονται στον εσωτερικό χώρο της Λουτρόπολης οδηγούν τον επισκέπτη να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες του θερμαλισμού.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στο «Αλεξάνδρειο» υδροθεραπευτήριο, το οποίο περιλαμβάνει 11 πισίνες με τεχνητούς καταρράκτες, χωρητικότητας έως 6 ατόμων η κάθε μία. Εκεί, ο επισκέπτης θα βρει το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να ενημερωθεί και να κάνει κράτηση για να απολαύσει τα ιαματικά νερά σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Τα ιαματικά νερά αναβλύζουν από τη γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στις εσωτερικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται και το πρώτο υδροθεραπευτήριο «Παλιό» υδροθεραπευτήριο, το οποίο περιλαμβάνει 2 πισίνες με τεχνητούς καταρράκτες χωρητικότητας έως 12 ατόμων η κάθε μία, καθώς και 2 πισίνες τύπου χαμάμ χωρητικότητας έως 6 άτομα .

Πισίνα Αφροδίτη

Αφροδίτη

Πισινα νουμερο 11

Πισίνα Νο 11

Πισίνα Απόλλων

Πισίνα Απόλλων

Είστε καλυμμένοι

Απολύμανση

Χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα και κατάλληλα για την τρέχουσα κατάσταση προϊόντα

Ανανέωση αέρα

Φυσικός και εντατικός αερισμός χώρων

Υπεύθυνη εξυπηρέτηση

Απλές και γρήγορες διαδικασίες check-in/check-out

Μηνιαίο Newsletter

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο επίσημο newsletter των Λουτρών Πόζαρ, ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές μας.

    Κλείστε ραντεβού

    Ζήστε την εμπειρία που σας προσφέρουν τα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ,. Κλείστε το ραντεβού σας online.