Ακυρωτική πολιτικήΠολιτική Ακύρωσης Αγαπητέ επισκέπτη μας, η παρακάτω πολιτική ακυρώσεων ισχύει και πρέπει να την αποδεχτείτε πριν να πρoχωρήσετε στην κράτηση των παροχών μας:

- Αν ακυρώσετε δεν επιστρέφεται το ποσό της κράτησης
- Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές στις κρατήσεις, όπως μεταφορά σε άλλη ημερομηνία και ώρα


Κριτικές

 • Λάκης Α
  Μπορείς να χαλαρώσεις στην φύση και με τα νερά που ειναι απόλαυση μπορείς να κανείς μπάνιο ότι ώρα θέλεις ακόμη και τα μεσάνυχτα !
  Λάκης Α
 • rimayio
  Πρώτη επίσκεψη σε τέτοιου είδους θέρετρο. Ωραίο τοπίο, πολύ καλές εγκαταστάσεις. Απίστευτες τιμές! Κλείσαμε χαμάμ και θεραπευτικό μασάζ. Η απόλυτη χαλάρωση!!! Πολύ καθαροί χώροι. Το προσωπικό ευγενέστατο, υπομονετικό, άψογο! Εννοείται ότι μετά ξαναπηγαμε και την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη!!! Ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψη!
  rimayio
 • Spiridoula A
  Εξαιρετική οργάνωση. ..τέλεια τα ιαματικα λουτρα και έξω και μέσα στις κλειστές εγκαταστάσεις. ...οργανωμένα καφέ εστιατόρια. ..αναζοωγονηση και ευεξία χαλάρωση. ...υπέροχα αξίζει να τα επισκέφτητε.....
  Spiridoula A
 • demetriadespaul
  Εξαιρετικά. Το τοπίο μοναδικό και οι τιμές φαγητού και διαμονής όπως πολύ παλιά. Δηλαδή τέλεια. 2 άτομα τρώγαμε απο 22-30 € με τα ποτά μαζί.
  demetriadespaul
 • FVHVManager
  Υπέροχα! Καθαρά, καινούριες εγκαταστάσεις, ευγενική εξυπηρέτηση, πιστολάκι για το στέγνωμα των μαλλιών και απόλυτη χαλάρωση σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Μόνο 10.00ευρώ τα 2 άτομα σε ιδιωτική πισίνα για μισή ώρα. Τέλεια εμπειρία! Οι πισίνες "Ερατώ", Νο. 7, Νο.10, Νο. 11 & Νο. 12 είναι καταπληκτικές! Το ζεστό ιαματικό νερό μας χαλάρωσε και θεράπευσε τους μυικούς πόνους και το αυχενικό. Η περιοχή είναι ένας παράδεισος όλες τις εποχές του χρόνου. Μαγικό φυσικό τοπίο με πλούσια βλάστηση. Για απόλυτη χαλάρωση και θεραπεία καλό είναι να μείνει κανείς τουλάχιστον 4 μέρες. Υπάρχουν πολλές καλές υπηρεσίες... εστιατόρια, καφετέριες, μασάζ και πολυτελή ξενοδοχεία. Ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή μας!
  FVHVManager
 • Stergios T, Tripadvisor
  Πολύ καλή εμπειρία. Ωραίος τρόπος να κλεισεις μέσω διαδικτύου. Περιποιημένο, ωραίος χώρος, καλή οργάνωση και πολύ ευγενικό προσωπικό
  Stergios T, Tripadvisor