Μενού
Get In Touch

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Αγαπητοί μας επισκέπτες,
Αξιότιμοι επαγγελματίες,
Κυρίες και Κύριοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας στη Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ θα είναι και πάλι ανοιχτές για το κοινό από αύριο Παρασκευή 9/8 ! Μετά από ένα διάστημα που ήμασταν κλειστοί για εργασίες συντήρησης, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και πάλι, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

Οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν τη βελτίωση και αναβάθμιση των εξοπλισμών μας, με σκοπό να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση για τους επισκέπτες μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την αυτοαξιολόγηση και τη διαρκή αυτοβελτίωση των υπηρεσιών μας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δικές σας παρατηρήσεις.

Η Διοίκηση αποφάσισε να επαναλαμβάνει ετησίως τις διαδικασίες καθολικής συντήρησης όπως συνέβη το διάστημα αυτό. Πέραν αυτού, σας διαβεβαιώνουμε ότι όποτε κρίνεται απαραίτητο, θα τίθεται σε αναστολή λειτουργίας οποιαδήποτε εγκατάσταση χρήζει συντήρησης, πάντοτε υπό το πρίσμα της προσφοράς της καλύτερης δυνατής εμπειρίας σε σας,

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού του δήμου μας, για τη συνεχή υποστήριξη και το συντονισμό στις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της συνολικής μας εικόνας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ

Σχετικά άρθρα